DiabetesFonds subscribe page image

Dit kun je verwachten:

Samen met ruim 75.000 anderen zeg je voor één week nee tegen suiker en ja tegen gezonde voeding! En daar gaan wij je natuurlijk bij helpen. Dit kun je verwachten:

  • Inspiratie: in april ontvang je van ons het Suiker Challenge Magazine met lekkere suikervrije recepten en handige tips om minder suiker te eten. Je kunt dit magazine gratis downloaden.
  • Voorbereiden: 2 weken voor de start van de suikervrije week ontvang je handige tips, lijstjes en receptinspiratie om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de challenge.
  • Start van de challenge: op 10 juni gaat de week zonder suiker van start. Iedere dag ontvang je tips en inspiratie om je te helpen gemotiveerd te blijven.
  • Doorgaan: wil je na de challenge langer doorgaan met suikervrij eten en drinken? We sturen je graag extra tips en recepten via e-mail.

Zeg 'nee' tegen suiker en 'ja' tegen gezonde voeding!

Vul het formulier in om je gratis in te schrijven voor de Nationale Suiker Challenge van 10 t/m 16 juni 2024. Na je inschrijving ontvang je een mailtje waarin je kunt lezen wat je de komende tijd kunt verwachten en hoe jij je goed kunt voorbereiden op de challenge.

Je gegevens * Verplicht veld

Aanhef *

*
Lees in de privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Door het invullen van jouw telefoonnummer geef je toestemming aan het Diabetes Fonds om je telefonisch, via sms en via WhatsApp op de hoogte te houden van onze activiteiten en je te vragen om een donatie. Wil je dit toch niet, dan kun jij je hier voor afmelden.